Amsterdam Rentals

your perfect partner for you new look at life
Welcome to Amsterdam Rentals Sign in | Help

Storm Rivers

Apartment For Rent/Lease in De Aker Osdorp

11541411
un-furnished

• 98 sq. m., 1 bath, 3 bdrm apartment - €900 EUR Monthly - exclusive

 -  Ruime eengezinswoning met 3 goed bemeten slaapkamers in de kindvriendelijke woonwijk De Aker!!!

De Aker mag een toplocatie genoemd worden voor degenen die dicht bij de stad, maar toch rustig buiten willen wonen. U bent zo op de snelweg, die u desgewenst binnen enkele minuten naar Schiphol, Haarlem, Amstelveen of de binnenstad van Amsterdam brengt. Het centrum is tevens goed te bereiken met tramlijn 1 die dichtbij in de wijk stopt. Op de lange dijk en het beschermd natuurgebied vlak voor deze woning kunt u heerlijk wandelen, fietsen, hardlopen etc. Fietsend of wandelend bevindt u zich verder al snel in het negen eeuwen oude dorp Sloten, het Amsterdamse bos of het winkelcentrum Osdorpplein en de Dukaat. Ook een gezondheidscentrum en 3 basisscholen zijn op loopafstand.

Indeling:Entree/hal geeft toegang tot de woonkamer, overloop en het separate toilet.
Vanaf de ruime woonkamer krijgt u toegang tot de gesloten keuken en de ruime tuin die gelegen is aan het zuid westen met stenen berging. Op de 1e verdieping bevinden zich 2 ruime slaapkamers en de badkamer. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en 2e toilet. Vanaf de 1e verdieping kunt u via de vaste trap de zolder bereiken waar zich een 3e slaapkamer of studie/werk kamer bevindt.

- 3 slaapkamers - kale huurwoning - oppervlakte circa. 98 m2
- tuin gelegen aan het zuid westen - berging aanwezig in de tuin
- direct beschikbaar voor minimaal 12 maanden, na deze periode wordt de
overeenkomst automatisch omgezet in onbepaalde tijd.

Let op: Inkomenseis voor 1 persoon 50 x de huurprijs bruto per jaar (€ 45.000,- p/j). Inkomenseis voor 2 personen 70 x de huurprijs bruto per jaar (€ 63.000,- euro p/j). De huurder dient rekening te houden met een bankgarantie ter grootte van twee maanden huur. Garantstellingen worden niet geaccepteerd. Er wordt niet aan studenten verhuurd of aan 2 of meerdere afzonderlijke personen.

Property information

Published Friday, September 18, 2009 1:46 PM by Netherlands Rentals

Comment Notification

Subscribe to this post's comments using RSS

Comments

 

Parer said:

Carol Scot is known as the selling property by the rentals. The best part is to sell the property through the https://www.aussiewritingreviews.com/ as well as on the rental place that generate buy the passage of the time. There are most popular properties on the rental.

October 17, 2017 11:08 AM

Leave a Comment

(required)
(optional)
(required)
Submit